22 Ocak Mahkemesine Son 3 Gün; Adalet Bekleyişi Devam Ediyor!

Adalet bekleyişinin 17. gününde Furkan gönüllüleri, Adana/İnönü Parkı’nda “Biz Hep Tevhid Üzerinde Duracağız” ve “Alparslan Hoca Onurumuzdur” yazılı dev pankartlar açarak ‘özgürlük’ ve ‘adalet’ bekleyişini sürdürdüler.

Adana İnönü Parkı’nda gerçekleştirilen bekleyişin ve yürüyüşün ardından 30 Ocak’tan bu yana kapalı bulunan Furkan Vakfı Genel Merkez Binası önünde toplanan tertemiz Furkan Gönülleri, vakfın önüne karanfil bıraktılar…

30 Ocak’tan bu yana kapalı bulunan Furkan Vakfı Genel Merkez Binası önünde toplanarak ‘BU DOSYA SUÇ DOSYASI DEĞİL SUS DOSYASI!’ yazılı pankart açtılar.

Ayrıca Ankara, Konya, Elazığ, Gaziantep, Erzurum, Osmaniye ve Kadirli’ de bulunan Furkan gönüllüleri, 22 Ocak mahkemesine 3 gün kala kapalı olan derneklerinin önünde ‘BU DOSYA SUÇ DOSYASI DEĞİL SUS DOSYASI!’ yazılı pankart açıp, karanfil bırakarak adalet bekleyişine devam ettiler.

GAZİANTEP

ANTAKYA