22 OCAK’TA ADALET BEKLİYORUZ

30 0cak itibariyle tutuklu yargılanan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Furkan vakfı dosyasından yargılanacağı mahkemesine son 3 gün kaldı.
22 Ocak günü görülecek mahkemede bugüne kadar atılan iftiraların en büyüğü yer almaktadır. İddianameye, “Suç işlemek amacıyla suç örgütü kurmak ve dolandırıcılık” suçlamaları konulmuştur.
Furkan gönüllüleri olarak, 8 Kasım mahkemesinde görülen dosyada yer alan terör örgütü suçlamasının asılsız olduğu kamuoyu tarafından nasıl anlaşıldıysa, 22 Ocak davasından da alnımızın akı ile çıkacağımıza inanıyoruz. Çünkü Furkan Vakfı Tertemizdir! Alparslan Kuytul Hoca Tertemizdir!
Furkan Vakfının yapmış olduğu tüm faaliyetler toplumumuzun ve halkımızın hayrına olan faaliyetlerdir.

Hayatını İslam davasına adamış Alparslan Kuytul Hocaefendi için siyasi değil adil(!) yargı talep ediyor çıkacak karar ne yönde olursa olsun, on binlerce seveni ve talebesi olarak muhterem hocamızı yalnız bırakmayacağımızı ve mücadeleden asla geri durmayacağımızı buradan tüm kamuoyuna bildiriyoruz.