Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Avukatından 22 Ocak Mahkemesi Hakkında İlk Açıklama

Alparslan Kuytul Hocaefendi ile beraber 45 kişinin yargılandığı ‘Furkan Vakfı’ davasının 1.günü sona erdi.
Mahkemenin ardından Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Avukatı Adem Tural’dan ilk açıklama geldi.

İşte o açıklama;

“Alparslan Kuytul Hocaefendi ve Furkan Vakfı davasında 3 günlük duruşmanın ilk günü sona erdi. Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin savunması bir buçuk saat sürdü. Mahkeme 3 gün sürecek avukatlar savunmasını son gün gerçekleştirecek. 24 Ocak Perşembe mahkemenin son günü nihai kararın açıklanması bekleniyor. “