01 Eyl 2019

Alparslan Kuytul Hocaefendinin sevenlerinden büyük bir buluşma daha!

569 gündür haksız bir şekilde tutuklu yargılanan Alparslan Kuytul Hocaefendinin talebe ve sevenleri birlikteliklerini arttırarak yollarına devam ediyorlar.

Furkan gönüllüleri bu kez de 6 Eylül mahkemesi öncesi İstanbul’da bir araya gelerek "Kelime-i Tevhid" konulu programında buluştular.Tevhid davasının savunucusu olarak tanınan ve 19 aydır tutuklu olan Alparslan hocanın talebe ve sevenlerinin İstanbul’da gerçekleştirdiği programda; Kur'an-ı Kerim tilaveti, şiir dinletisi, ezgi ve ilahilere yer verildi.

6 Eylül günü Furkan vakfı davasından yargılanacak olan Alparslan Kuytul Hocafendi ve Furkan Vakfı başkanı Ali Alagöz için adalet taleplerini yinelediler.  Muhabbet atmosferi içerisinde geçen programa ise ilgi büyüktü.

Ezgi ve ilahiler ile zenginleştirilmiş programda Alparslan Kuytul Hocaefendi ve diğer tüm mazlumların kurtuluşu için dualar ettiler.

Katılımcılar tarafından maneviyat ve muhabbetin teneffüs edildiği bu birliktelik "Adalet ve Özgürlük" çağrılarının ardından sona erdi.