Geçmişten Bugüne Alparslan Kuytul Hocaefendinin Teröre Lanet Mesajları

Geçmişten Bugüne Alparslan Kuytul Hocaefendinin  Teröre Lanet Mesajları

Alpaslan Kuytul Hocaefendinin ve kurucusu olduğu Furkan  Vakfı’nın hiç bir terör örgütü ile irtibatı olmadığı halde 30 Ocak operasyonu itibariyle tutuklanmasından itibaren kendisine birbirine taban tabana zıt birden fazla terör örgütüne destek olma iftirası atıldı. Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin söylemleri ve yaşantısıyla tertemiz olduğu apaçık ortada olduğu gibi ve buna tüm halkımız şahit olduğu gibi MİT raporları ile de bu gerçek bir kez daha ortaya çıkmıştır.

14 Ocak 2017 tarihinde Kahranmaraş’ta yaptığı bir basın açıklamasında şunlara değinmiştir:

NE FETÖ, NE PKK, NE IŞİD NE DE BİR BAŞKA ÖRGÜT HİÇBİRİYLE ALAKAM OLMADI, OLMAYACAK!

“Bana Alparslan Hoca diyorlardı, ne zaman ki yanlışlarını tenkit ettim FETÖ mü demediler, IŞİD mi demediler, İrancı mı demediler, PKK mı demediler. Halbuki bunların birçoğu birbirine zıttır. PKK ile IŞİD birbirine düşmandır. Ne söylediklerini bile bilmiyorlar. Ben onların dediklerinin hepsinde de uzağım. Ne FETÖ, ne PKK, ne IŞİD ne de bir başka örgüt hiçbiriyle alakam olmadı, olmayacak!

Benim çocukluğum camide geçti, benim gençliğim İslami hareketin içinde geçti, benim ömrüm ders vermekle geçti. Hiçbir zaman terörle alakam da olmadı. Bunu bilmelerine rağmen iftira atıyorlar.”

Alparslan Kuytul Hocaefendi Tüm Terör Hadiselerinde Kınama ve Taziye Mesajı Yayınlamıştır

Alparslan Kuytul Hocaefendi tüm terör hadiselerinde kınama ve taziye mesajı içerikli bildiri yayınlamıştır. Bunlarda Hocaefendi’nin terör ile hiçbir alakasının olmadığını gözler önüne seren o mesajlardan bazıları;

Adana Valiliğinde Gerçekleşen Hain Saldırı İçin Yayınlanan Mesaj:

Gaziantep’te Yapılan Bombalı Saldırı İçin Yayınlanan Mesaj:

Ve bu mesajların yanı sıra Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin ve kurucusu olduğu Furkan Vakfının hiçbir terör örgütü ile uzaktan yakından alakasının olmadığı MİT araştırma raporu ile bir kez daha ortaya çıkmıştır.

Raporu detaylı okumak istiyorsanız ilgili linke tıklayınız;

03 Nisan 2019