13 Mayıs 2018
7 Mayıs 2018 tarihinde sabah 5.30 sularında Furkan Vakfı Gönüllülerine 10 ilde 23 adrese eş zamanlı şafak operasyonu düzenlendi. Gözaltına alınan 23 kişi hakkında karar belli oldu. Tahliye kararı beklenirken 5 kardeşimiz hakkında tutuklu yargılama kararı verildi. Hiçbir suça karışmamış masumiyetleri tüm halkın malumu olan K. S, H. D., H. K., G. K., V. Dç hakkında verilen tutuklu yargılama kararına bir üst mahkemeye başvurularak itiraz edilecek. En kısa sürede bu kişilerin de serbest bırakılması bekleniyor. Operasyonda tutuklu yargılanmasına karar verilen kardeşlerimiz bugüne kadar hiçbir suç işlememekle beraber toplumun ihyası için çalışan milletine faydalı kimselerdir. Hiçbir zaman terör eylemlerine bulaşmayan vakfa gönül vermiş kişilere yapılan bu muameleyi şiddetle kınıyoruz! Ayrıca 24 yıldır yapmış olduğumuz tüm faaliyetleri halkımızın gözü önünde ve şeffaf bir şekilde gerçekleştirmemiz sebebiyle faaliyetlerimizin hangi amaca hizmet ettiği, elde edilen bağışların nerede kullanıldığı bizzat halkımız tarafından çok iyi bilinmektedir. Oluşturmaya çalıştıkları algılar ile faaliyetlerimize halel getirmeye çalışıp itibar kaybı yaşamamızı isteyen iftiracı haber sitelerini şiddetle kınıyor, yıllardır bize güvenen ve iftiralara uğradığımız bu süreçte bizden desteğini esirgemeyen tüm halkımıza teşekkürlerimizi beyan ederiz. Yandaş ve tetikçi medyanın yaklaşık 5 yıldır çeşitli iftiralar ve karalama kampanyaları ile mücadele eden vakfımız, dozu artarak devam eden iftiralara karşılık yılmadan yoluna devam edecektir! Yandaş ve tetikçi medyanın yaklaşık 5 yıldır çeşitli iftiralar ve karalama kampanyaları ile mücadele eden vakfımız, dozu artarak devam eden iftiralara karşılık yılmadan yoluna devam edecektir!