Konferanslarımıza Valilik Engeli!

e1f2e387-1f37-485d-92b2-1a2bf45133c5

Konya ve Adıyaman’da da izin yok!

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı olarak; öncü bir neslin hazırlanması ve İslam medeniyetinin yeniden inşası için düzenlemekte oldugumuz İslami davet ve etkinlik içerikli konferanslarımız iki ilde (Kayseri ve Niğde) Valilik tarafından iptal edildi. Konferanslarımıza hiçbir haklı gerekçe gösterilmeden iptal edilmesinin yanı sıra aynı illerde başka birtakım konser ve konferanslar gerçekleştirilmeye devam edilmektedir.
Ayrıca geçtiğimiz günlerde Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin konuşmacı olarak katılacağı konferansa izin vermeyen KONYA Valiliğinin yani sıra,
10 Aralık’ta genç bayanlara yönelik düzenlemeyi planladığımız “Adıyaman Bayan Gençlik Konferansımız” için yaptığımız başvuru neticesinde ADIYAMAN Valiliğinden de izin çıkmadı. Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı olarak bu adaletsizliği ve çifte standardı kınıyoruz , takdiri halkımıza bırakıyoruz.

02 Aralık 2016