02 Eki 2018
SICAK GELİŞME! Alparslan Kuytul Hocaefendi ve Furkan Vakfı davasında yayınlanan iddianame sonrasında ulaşılan belgelerden Alparslan Kuytul Hocaefendi ve Furkan Vakfı’nı aklayan belgelerden iki tanesini sizlerle paylaşmıştık. Bu doğrultuda elde edilen yeni belgeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. YENİ BELGELER ÇOK YAKINDA! Alparslan Kuytul Hocaefendi ve kurucusu olduğu Furkan Vakfı hakkında İddianamenin tamamlanmasının ardından ulaşılan dosyalarda  emniyet tutanakları, bilgi ve raporları sitemizde ve Alparslan Kuytul Hocaefendinin avukatı Adem Tural tarafından sosyal medya üzerinden yayınlanmıştı. Yayınlanan 1. Belge; 98a2997a-d118-496c-8bbd-1e06a1f4c70c   Yayınlanan 2. Belge; Dn8jsvQWsAAY0am Yayınlanan bu raporlarda da belirtildiği gibi vakfımızın tüm faaliyetleri emniyet tarafından detaylıca incelenmiş ve bizzat emniyet raporunda geçen ifadelerde; -Furkan Vakfı’nın amacının İslam medeniyeti olduğu, -hayırlı işlerde topluma öncülük yapacak öncü bir nesil yetiştirmeyi hedefledikleri, -Kuranı Kerim tefsiri, siyer ve tevhid dersleri başta olmak üzere islami esaslara dayalı eğitim veren bir vakıf olduğu, -Vakfın ihtiyaç sahiplerine ayni ve nakdi yardımlar yaptığı ve öğrencilere burs verdiği, -birçok ilde konferanslar düzenledikleri, -Kermesler organize ettikleri … tespit edilmiş ve, bunun sonucu olarak, Alparslan Kuytul hocaefendi, Furkan Vakfı ve Furkan gönülleri hakkında yürütülen istihbari çalışmalarda herhangi bir terör örgütü ile bağlantılarının bulunmadığı tespit edilmiştir.   YENİ BELGELER ÇOK YAKINDA!
  • Çok yakında, Alparslan Kuytul Hocaefendi ve Furkan Vakfının tertemiz ve hiçbir terör örgütü ya da herhangi bir suç yada taşkınlıkla alakamız olmadığını ispatlayan, dostlarımızın ve sevenlerimizin yüzünü güldürecek belgeleri seri şekilde sizlerle paylaşacağız.
Bu belgeler vesilesiyle yerin altına gömülmeye çalışılan hakikatler, bir kez daha gün yüzüne çıkarılmış olacaktır.   Bütün bu raporlarla tertemizliği ispatlanmış olmasına rağmen vatanı ve milleti için geceli gündüzlü ömrünü feda eden bir alim, haksız ve hukuksuz bir şekilde 8 aydır tutuklu yargılanmaya devam etmekte. Ayrıca hüküm giymiş suçlulura dahi verilen haklardan keyfi uygulamalarla mahrum bırakılan Hocaefendi tecrit zulmüne maruz bırakılıyor. Yetkili mercilerden yapılan bu haksız ve keyfi uygulamaya son vermesini talep ediyor, adaletin bir an önce tecelli etmesi için meşru çerçevede  elimizden geleni yapacağımızı buradan tüm halkımıza bildiriyoruz.