Sarıçam İlçe Temsilcilik Binamız Açılıyor!

Yeni-Temsilcilik-Bina-Açılışı

24 Aralık Pazar Günü Yeni Temsilcilik Binamızı Açıyoruz!

Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı olarak 24 Aralık Pazar günü saat 14:30’da Adana Sarıçam İlçe Temsilciliği ile, yeni hizmet binamızı açıyoruz.

22.11.1994 tarihinde kurulan Vakfımız, kurulduğu andan itibaren eğitim ve hizmet çalışmalarına aralıksız devam etmektedir. Muhterem Alparslan KUYTUL Hocaefendi’nin başlattığı bu hizmet halkasının temeli 1980‘li yıllara dayanmaktadır.

Hocaefendi’nin çocukluğundan itibaren İslam’a ve İslami ilimlere önem vermesi ve lise yıllarında İslami hizmetin içinde aktif olarak bulunmasıyla başlayan bu hareket birkaç gayretli insanla birlikte yükselmiş ve 1994’te Furkan Vakfı olarak filiz vermiştir.

Sarıçam İlçe Temsilcilik Binası Açılışı

Açılışından bu yana Öncü bir neslin hazırlanması ve İslam medeniyetinin yeniden inşasını’ hedefleyen vakfımız, yurt içinde ve yurt dışında birçok il ve ilçe de eğitim ve hizmet çalışmaları yapmaktır. Bu hizmetlere bir yenisini eklemek ve Sarıçam’ın güzel insanlarına daha faydalı olmak gayesiyle Sarıçam İlçe Temsilcilik Binamızın açılışını gerçekleştireceğiz.

Alparslan KUYTUL Hocaefendi’nin de katılacağı açılış programına tüm halkımız davetlidir.

Adres:

Şahintepe Mah. Kozan Blv. 110 B1 SARIÇAM/ADANA

Canlı Yayın:

Ayrıca Sarıçam Temsilcilik Binamızın açılışını tvfurkan.comfurkanvakfi.net sitelerimizden ve sosyal medya hesaplarımızdan (youtube,facebooktwitter) canlı olarak izleyebilirsiniz.

FURKAN EĞİTİM VE HİZMET VAKFI

Muhterem Alparslan KUYTUL Hocaefendi’nin de kurucularından olduğu bu vakfın asıl gayesi, hakiki imana ulaşmış, ibadete âşık, ahlak sahibi ve Allah (cc)’ın yeryüzünde hâkimiyeti için meşru yollarla mücadele eden, hayırlı işlerde topluma öncülük yapacak ÖNCÜ BİR NESİL HAZIRLAMAKTIR.

Elazığ‘da da şubesi bulunan Furkan Vakfı, ihtiyaç sahibi ailelere ayni ve nakdi yardımlar yapmakta, öğrencilere burs vermektedir. Vakfımız sürekli olarak tefsir ve siyer dersleri gibi İslami sohbetler yapmakta, her yıl düzenlediği konferanslar, kermes, gezi, makale-şiir yarışmaları, kardeşlik geceleri ve diğer kültürel etkinliklerle halkımızın ihtiyacına cevap vermekte, sahih İslami anlayışın oluşması için çalışmaktadır.

22 Aralık 2017
956 kez görüntülendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM

1. Bekir baytal dedi ki:

Hocam başbakan ve cumhur başkanı hiristiyanların noel bayramını kutlama mesajını yayınladı hiristiyanların noel bayramını kutlamaları şirk midir ?