2016 Kayseri ve Konya Konferanslarımıza Davet!

2015-2016 yılı itibari ile Türkiye genelinde düzenlediğimiz konferanslar zincirine Kayseri ve Konya halkasını da ekliyoruz. İslam ve Mücadelesi‘nin anlatılacağı, İman ve Tevekkül‘ün konu alınacağı konferanslarda Muhterem Alparslan KUYTUL Hocaefendi konuşmacı olarak halkımızı aydınlatacaktır.

www.furkanvakfi.net ve www.tvfurkan.com sitelerimizden canlı olarak yayınlanacak olan konferanslarımızı yakında size duyuracağımız bir TV kanalından da izleyebilirsiniz.

Hocamız konferansın ardından sizlerden gelen soruları cevaplayacaktır. Sormak istediğiniz soruları soru@furkanvakfi.net adresimize mail atabilirsiniz…

Konferanslarımız Kanal t’den canlı olarak yayınlanacaktır. Kanal t ye ait frekans bilgileri ise şöyle:

Türksat

Frekans: 12641

Sembol Hızı: 30000

Polarizasyon: Yatah (H)

Ayrıca Kanal t; D-Smart 97. Kanal’da, teledünya 58. Kanal’da, tivibu 46. Kanal’da ve FilBox 285. Kanal’da da izlenebilir. (Kıbrıs’tan yayın yapan bir başka kanal t olduğundan dolayı doğru kanalı açtığınızdan lütfen emin olunuz.)

Kayseri Konferansı

Konu: İslam ve Mücadelesi