24 YILLIK TERTEMİZ GEÇMİŞİ OLAN FURKAN VAKFININ HANGİ FAALİYETİ SUÇTUR?

22 Ocak mahkemesine son 3 gün kala, Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin talebe ve sevenleri Atatürk parkında bir kez daha bir araya geldi.
30 Ocak operasyonu sonrası kayyum atanarak İslami hizmetlerden men edilen Furkan Vakfı’nın, 24 yıldır aralıksız verdiği binlerce faaliyetlerine değinerek ‘Bu mu suç’ adlı basın açıklaması gerçekleşirdiler.
Basın açıklamasından kareler;

Değerli Halkımız,

22 Kasım 1994’te Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin kuruculuğunu yaptığı “Biz Medeniyetimize Dönüyoruz” sloganı ile Adana’da kurulan Vakfımıza, tüm engellemelere rağmen Furkan Gönüllülerinin desteği devam etmektedir. Toplumun faydasına ve temiz bir nesil yetiştirmeye yönelik faaliyet yapan vakfımıza atılan iftira ve karalama kampanyaları, 30 Ocak Operasyonu sonrası daha da artmıştır.

Bugünden itibaren tam 3 gün sonra görülecek olan 22 Ocak Duruşması da bu iftiraların en büyüğünü içermekte ve İddianamede, “Suç işlemek amacıyla suç örgütü kurmak ve dolandırıcılık” suçlamaları yer almaktadır. 8 Kasım mahkemesindeki dosyada yer alan terör örgütü suçlamasının asılsız olduğu kamuoyu tarafından nasıl anlaşıldıysa 22 Ocak davasından da alnımızın akı ile çıkacağımıza inanıyoruz. Çünkü Furkan Vakfı Tertemizdir! Alparslan Kuytul Hoca Tertemizdir!

Furkan Vakfının yapmış olduğu tüm faaliyetler toplumumuzun ve halkımızın hayrına olan faaliyetlerdir.  Yetkililere, yargıya ve medyaya soruyoruz: Gayri meşru hiçbir faaliyetin içerisine girmeyen Furkan Vakfının yaptığı hangi faaliyeti suçtur?

SORUYORUZ!

24 YILLIK TERTEMİZ GEÇMİŞİ OLAN FURKAN VAKFININ HANGİ FAALİYETİ SUÇTUR?

• Herhangi bir kişi ya da tüzel bir kişilik şikâyetçi olmuş mudur?
  • Furkan Gönüllüleri herhangi bir taşkınlığa veya şiddete bir kez bile karışmış mıdır?

• Kalkınma Bakanlığı onayı projeler ile ve Valilik izni ile yüzlere öğrenciye burs ve eğitim imkanı vermek suç mudur?

• Toplumun hassaten gençlerin ahlakını düzeltmek, imanlı ve insaflı insanlar meydana getirmek için gece gündüz gayret sarfetmek suç mudur?

• İslamın o güzel medeniyetinden bahsetmek suç mudur?

• Allah’ın dini uğrunda gayret ve fedakarlık yapmak suç mudur?

• Toplumunu düşünmek suç mudur?
  • Allah’ı ve milletini sevmek suç mudur?

• Özverili çalışmak suç mudur?
  • Korkmadan doğruları anlatmak suç mudur?

• Temiz bir hayat yaşamak suç mudur?
  • Merhametli olmak suç mudur?

• Ocak 2018’de Furkan Vakfına yapılan operasyonla yapılan hayırlı hizmetler sekteye uğramış, ihtiyaç sahibi aile ve öğrenciler mağdur edilmiş, İslamî faaliyetler engellenmiştir. Saymış olduğumuz faaliyetlerden hangisi suç kapsamına girmektedir?
  • Herkesin net olarak gördüğü bir şey var ki, YARGIDA SORUN VAR! HAK İHLALLERİ VAR! KEYFİ UYGULAMALAR VAR! Yapılan bu haksızlıkları kıymetli halkımızın vicdanına sunuyoruz.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Ziyaretçilerimiz tarafından yapılan yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.