Alparslan Kuytul Hocaefendinin An İtibariyle Yaptığı Savunmasından Alıntılar

“Suçu olan pişmanlık duyar. Suçum yok ki pişman olayım. Bizi sindiremeyecekler”

“Bu yapılanlar ilk defa bana yapılmıyor. Nicelerine yapıldı. Ama bize yapıldığı kadar alçakça yapılmadı.”

“Benim evimde 40-50 yıllık eşyalar var. Ben bunları söylemeye utanıyorum ama beni mecbur ettiler. Tüm mesele bizi eleştiriyorlardır.”

Ben şu anda suçsuzluğumu ispat etmeye çalışıyorum. Hukuk devleti böyle mi olur? Komik bir durum bu.

Önce içeri alıyorlar. 2 yıla yakın beni bekletiyorlar. Sonra kendini savunabilirsin diyorlar. Lanet olsun böyle adalete. Ben neden hapisteyim? Yukarıdakiler böyle istiyor çünkü. Böyle adalet mi olur?

“Vakfın parası, vakfın kasasından çıktı, Evimizdeki ayakkabı kutularından değil. Bunların yapmak istediği şey benim itibarıma suikast yapmak. Buradan kahraman olarak çıkmamı istemiyorlar.”

Bütün mesele, tevhidi anlatmamdır. Allah’tan başka otorite yoktur, Allah’ın dünyasında Allah’ın dediği olmalı dediğimde, kendi dediği olanlar rahatsız oluyor. İnsanlar Allah’ın kullarıdır, O’nun dediği olmalıdır.
Bana bu itibar suikastini yapanlara hakkımı haram ediyorum.