ALPARSLAN KUYTUL HOCAEFENDİ’NİN BİNLERCE SEVENİ MAHKEMENİN 2.GÜNÜNDE DE ADANA MERKEZ ADLİYESİ ÖNÜNDE BEKLİYOR!

ALPARSLAN KUYTUL HOCAEFENDİ’NİN BİNLERCE SEVENİ  MAHKEMENİN 2.GÜNÜNDE DE ADANA MERKEZ ADLİYESİ ÖNÜNDE BEKLİYOR!

Binler Mahkemenin 2. Gününde de Adliye Önünde

Tevhid davasının savunucusu Alparslan Kuytul Hocaefendi ve beraberindeki 44 kişi hakkında açılan Furkan Vakfı davasında destek olmak isteyen binlerce Furkan gönüllüsü, Adana Merkez Adliyesinin önünde toplandı. Yurt içi ve yurt dışı olmak üzere çeşitli bölgelerden gelen yüzlerce kişi, adliye önünde mahkemenin sonuçlanmasını bekliyor.

İnönü Meydanı Kullanıma Yine Kapatıldı!

Adliye önü ve arkasından geçen yolları ve İnönü Meydanı’nı bariyerlerle kapatan emniyet, Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye ve Furkan gönüllülerine destek olmak için gelen vatandaşların kaldırım üzerinde ayakta beklemelerine sebep oldu. Geçtiğimiz yıl Şubat ayında Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin 10 günlük gözaltı sürecinin ardından sevk edildiği ilk mahkemede de benzer görüntüler yaşanmıştı.

Dualarla Bekleniyor

Tutuklu yargılandığı “Furkan Vakfı” davasının bugün ilk duruşmasına katılacak olan Alparslan Kuytul Hocaefendi, bu duruşmadan tahliye alırsa bir yıl boyunca haksız bir şekilde tutuklu bulunduktan sonra çıkarılacak. Terör dosyasından tahliye edilen Hocaefendi’nin, bu mahkemeden de tahliye edilmesi bekleniyor. Hocaefendi’yi yalnız bırakmayan sevenleri, mahkemenin 2.gününde de adliye önünde dualarla destek oluyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Ziyaretçilerimiz tarafından yapılan yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.