Alparslan Kuytul Hocaefendinin Mahkemesi 4. Kez Ertelendi!

8 Kasım’da yapılan ilk duruşmada, Alparslan Kuytul Hocaefendi ile Mahfuz Ç. ve Gökhan Y’nin terör propagandasısuçlamasıyla yargılandıkları ve tahliye aldıkları davanın dördüncü duruşması bugün görüldü. Adana 11. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada tutuksuz yargılanan Mahfuz Ç. ve Gökhan Y. ile avukatları hazır bulundu. Farklı bir dosyadan dolayı tutuklu olan Alparslan Hocaefendi ise Bolu F Tipi Kapalı Cezaevi’nde Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla duruşmaya katıldı.

Mahkeme heyeti duruşmayı 18 Ekim 2019’a erteledi.

Alparslan Kuytul Hocaefendinin Suçsuzluğu, Çeşitli Belgelerle Ortaya Çıkmıştı

TEM, MİT, Emniyet, VGM ve Başbakanlık tarafından hazırlanan resmi belgelerce Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin tertemiz olduğu ve hiçbir terör/ suç örgütüyle alakası olmadığı ortaya çıkmıştı.

Ayrıca yaptığı tüm konuşmalarında toplumun maslahatını düşünmesine ve vatanın hayrına dersler yapmasına rağmen sadece doğruları korkusuzca konuştuğu için aylardır haksızca hapsedilmesi büyük bir zulüm olarak görüyoruz.

FURKAN VAKFI VE ALPARSLAN KUYTUL HOCAEFENDİ’Yİ AKLAYAN EMNİYETİN BELGELERİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ;

ALPARSLAN KUYTUL HOCAEFENDİ’Yİ AKLAYAN 3 BELGE DAHA! ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ;

“FURKAN VAKFI VE ALPARSLAN KUYTUL HOCAEFENDİ’NİN TERÖR ÖRGÜTLERİYLE BAĞLANTISININ OLMADIĞINA DAİR DOSYADA YER ALAN İSTİHBARAT RAPORUNU ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Ziyaretçilerimiz tarafından yapılan yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.