Alparslan Kuytul Hocaefendinin Tahliyesi Üzerine Avukatından İlk Açıklama!

Alparslan Kuytul Hocaefendinin Tahliyesi Üzerine Avukatından  İlk Açıklama!

Bugün (06.09.2019) 4. Duruşması görülen Furkan Vakfı davası az önce sona erdi. Alparslan Kuytul Hocaefendi ve vakıf başkanı Ali Alagöz için tahliye kararı çıktı.

Adliye çıkışında açıklamada bulunan Alparslan Kuytul Hocaefendinin avukatı Adem Tural’ın ilk açıklaması şöyle;

Furkan Vakfı davasında maalesef haksız ve keyfi uygulamalar devam etmektedir. 20 aydır hiçbir sebep olmadan tamamen keyfi nedenlerle tutuklu bulunan Alparslan Hocanın tahliye edilmemesi onun siyaseten esir tutulduğunu tescillemiş oldu. Furkan Vakfı Başkanı Ali Alagöz’ü tahliye ederek sanki adalet varmış gibi yapanlar bilsinler ki bu dava sus davasıdır suç davası değildir.

Tamamını izlemek için;