04 Kas 2018
8 Şubat 2018'den beri tutuklu bulunan Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin ailesi ile özel canlı söyleşi programından gelen  fotograflar;
9,5 aydır tutuklu bulunan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin yaşlı ve hasta annesinden canlı yayın esnasında yürek burkan sözler: Oğlumu çağırın yanıma gelsin… Alparslan Kuytul’un ağabeyi Rüstem Kuytul: Alparslan çocukluğundan beri her konuda kendisini disiplinli bir şekilde yetiştirmeye çalışmıştır. Ülkesine vatanına hayırlı olabilmek için elinden geleni yapmaya çalışmıştır. Semra Kuytul: Allah razı olsun Hocaefendi’nin akrabaları bizi hiç yalnız bırakmadı. Ben onlarla güç buldum. RÜSTEM KUYTUL: “HUKUKEN SUÇU OLMAYAN BİR İNSANIN , MÜEBBET HAPİS CEZASI ALMIŞ KİŞİLERE BİLE UYGULANMAYAN TECRİT CEZASININ UYGULANMASI TÜRKİYE İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR AYIPTIR.” ALPARSLAN KUYTUL HOCAEFENDİ’NİN YEĞENİ TAHİR KUYTUL; “VAKIFTA KİTAP OKURKEN LAMBALARIN TAMAMINI YAKMAZDI. VAKFIN PARASI BOŞUNA GİTMESİN DERDİ. GÖZLERİ BOZULMASI PAHASINA…” ALPARSLAN KUYTUL HOCAEFENDİ’NİN AĞABEYİ RÜSTEM KUYTUL: “HUKUKEN SUÇU OLMAYAN BİR İNSANIN , MÜEBBET HAPİS CEZASI ALMIŞ KİŞİLERE BİLE UYGULANMAYAN TECRİT CEZASININ UYGULANMASI TÜRKİYE İÇİN ÇOK BÜYÜK BİR AYIPTIR.” ALPARSLAN KUYTUL HOCAEFENDİ’NİN AĞABEYİ RÜSTEM KUYTUL: ALPARSLAN, ALLAH’IN RIZASI İÇİN KENDİ KİŞİSEL HAYATINI FEDA EDEREK TOPLUMU BİLGİLENDİRMEYE GENÇLERİ EĞİTMEYİ HEDEFLEMİŞTİ ALPARSLAN KUYTUL HOCAEFENDİ’NİN AĞABEYİ RÜSTEM KUYTUL: ALPARSLAN’IN HAYATI FEDAKÂRLIK VE GAYRET İÇERİSİNDE GEÇMİŞTİR. HER ZAMAN KENDİSİNİ TOPLUM İÇİN FEDA ETMEYE HAZIRDI.