21 Oca 2019

Alparslan Hoca'nın talebeleri ve sevenlerinin başlattığı, "Her Yerde Anlatacağız" eylemleri hız kesmeden devam ediyor.

Tevhid davasının savunucusu ve doğruları korkusuzca söylemesiyle tanınan Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin talebeleri bulundukları şehirlerde, devlet kurumlarının Alparslan Kuytul ve Furkan Vakfını aklayan raporlarından oluşan bir broşürle kapı kapı, cadde cadde geziyor.

Birçok yazarı ve vakfı ziyaret eden Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin talebeleri, Eski İstanbul Emniyet Müdürü Hanefi Avcı’ya da ziyarette bulundu. Tanıtım broşürü verildi, Alparslan Kuytul Hocaefendi ve Furkan Vakfı hakkında devam eden hukuki süreç anlatıldı.

Alparslan Hoca’nın tahliye edileceğini umduğunu söyleyen Avcı, güzel temennilerde bulundu.