19 Oca 2019

Tevhid davasının savunucusu ve doğruları korkusuzca söylemesiyle tanınan Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin talebeleri bulundukları şehirlerde, devlet kurumlarının Alparslan Kuytul ve Furkan Vakfını aklayan raporlarından oluşan bir broşürle kapı kapı, cadde cadde geziyor. Talebeleri dün de Yeni Asya Vakfını ziyaret etti.

Dün birçok yazarı ziyaret ettikten sonra Yeni Asya Vakfını ziyaret eden Alparslan Hocaefendi'nin talebeleri, Furkan Vakfına atılan iftiralara belgelerle cevap vererek bu süreçte yaşananları, Furkan gönüllülerinin maruz kaldığı hukuksuzlukları, engellenen hayırlı faaliyetleri ve özellikle tevhid davasını anlattı.
Yeni Asya Vakfının genel sekreteri İbrahim Şencan Alparslan Kuytul Hocaefendi'nin son durumunu sorarak bilgi edindi.

Alparslan Hocaefendi'nin talebeleri, vakıf üyelerinin yanından ayrılırken 22 Ocak mahkemesi için dua istedi.