12 Ara 2018
22 Kasım 1994’te Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin kuruculuğunu yaptığı “Biz Medeniyetimize Dönüyoruz” sloganı ile Adana’da kurulan Vakfımız, Allah’ın yardımı ve gönüllülerinin de desteğiyle tüm engellemelere rağmen yoluna devam etmektedir. Özlemle hayalini kurduğumuz İslam medeniyetine doğru ilerlerken her geçen gün farklı zorluklar, çeşitli engelleme ve iftiralara mâruz kalmaktayız. Furkan Eğitim Ve Hizmet Vakfı olarak, 2014 yılından itibaren maruz kaldığımız baskı ve engellemeler 30 Ocak 2018 operasyonuyla daha da artmıştır. Tüm bu baskılar yetmiyormuş gibi bir de yandaş medyanın çarpıtma, iftira ve karalama maksatlı yalan haberleri hakkımızda asılsız iddiaların kamuoyunda yayılmasına sebep olmuştur. Bizi tanımak isteyen halkımızın akıllarındaki soru işaretlerinin giderilmesi ve birçok hakikatin ortaya çıkması için devlet kurumlarına ait belgelerin de yer aldığı broşürümüzü siz değerli halkımızın istifadesine sunuyor, bu şekilde “Bizi Bizden Tanıma” fırsatının sağlanacağını ümit ediyoruz. Gerçekler, iftiralarla gizlenemez çünkü gerçeğin ömrü sonsuzdur… 8 Şubat 2018 tarihinden itibaren haksız yere Bolu F Tipi Cezaevinde tutulan Vakfımızın kurucusu Muhterem Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin en kısa zamanda beraat etmesini, son yıllarda özellikle Vakfımıza ve islami camiaya yapılan haksızlıkların son bulmasını temenni ediyoruz…   Bu maksatla hazırlanmış olan belgeyi sizlere sunuyoruz. Belgeyi buraya tıklayarak indirebilir, cep telefonunuzdan veya bilgisayarınızdan görüntüleyebilirsiniz.