Furkan Vakfı ve Alparslan Kuytul Hocaefendi Hakkındaki İftiralara Cevap

Her hafta düzenli olarak yapılan Alparslan Kuytul Hocaefendi’nin Tefsir Dersi bu hafta Hocaefendi gözaltında olduğundan gerçekleştirilemedi.  Bunun yerine Tefsir Dersi saatinde Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye destek konulu forum programı gerçekleştirildi. Konuşmacı olarak İbrahim Güvenmez, Yakup Şahin, Murat Gülnar katıldı. Program Furkan Vakfı ve Alparslan Kuytul Hocaefendi’ye atılan iftiralar hakkında soru cevap şeklinde ilerledi.

Programın akışı şu şekilde gerçekleşti;

1-Furkan Vakfına yapılan operasyonların asıl sebebi değerlendirildi.

2-Operasyonların sebebi olarak tenkit olduğundan bahsedildi ve tenkitlerin hangi konularda olduğu genel hatlarıyla değerlendirildi.

Hiçbir iftira ve karalama kampanyasının Furkan Hareketi’ni yıldıramayacağını, aksine daha da güçlenerek ilerlemesini sağlayacağını bildiriyoruz…

05 Şubat 2018