Kayseri Konferansımız da İptal Edildi!

Niğde’deki konferansımızın iptalinin ardından Kayseri’deki konferansımız da İPTAL EDİLDİ!
Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı olarak; öncü bir neslin hazırlanması ve İslam medeniyetinin yeniden inşası için yurtiçinde ve yurtdışında konferanslar düzenlemekteyiz. Kayseri’de gerekli tüm izinler alınarak 3 Aralık 2016 Cumartesi günü gerçekleştirmeyi planladığımız konferansımız hiçbir haklı gerekçe gösterilmeksizin Valilik kararı ile iptal edildi.

Vakfımızın asıl gayesi, hakiki imana ulaşmış, ibadete âşık, ahlak sahibi ve Allah (cc)’ın yeryüzünde hâkimiyeti için meşru yollarla mücadele eden, hayırlı işlerde topluma öncülük yapacak ÖNCÜ BİR NESİL HAZIRLAMAKTIR.

Muhterem Alparslan KUYTUL Hocaefendi yarın (2 Aralık 2016 Cuma) akşam yapacağı tefsir dersinin ardından konferans iptalleri hakkında açıklama yapacaktır.
valilik-belge-iptal

01 Aralık 2016