Furkan Vakfının 25. Yıl Dönümüne Özel Destek Mesajları

Ümmetin kurtuluşu ve İslam medeniyetinin ihyası için çeşitli faaliyetler gerçekleştiren “Furkan eğitim ve hizmet vakfı, 25. Yılını tamamladı.
Vakıf merkez binasına kayyım atanmasına rağmen, İslami hizmetlere hiç ara vermeden devam eden Furkan gönüllülerinin zorlu mücadelesi, birçok kesimden gazeteci, avukat ve siyasetçilerin takdirini kazandı.

Bu zorlu süreçte desteklerini esirgemeyen ve Furkan vakfının 25. Yıl kutlamasında özel tebrik mesajları yayınlayan Ahmet Turgut Ulucak Hoca, Ömer Faruk Gergerlioğlu, Abdullatif Şener, Mehmet Ali Başaran, Nazır Cihangir İslam ve Ali Aktaş beyefendilerine teşekkürü bir borç biliriz

Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu

Milletvekili Abdullatif Şener